Skip to main content

Zo creëer jij jouw Carrière om te Zoenen

Vind jij het lastig om je loopbaan zo te vormen dat je er blij van wordt? Download dan mijn gratis ebook ‘In 5 stappen naar een Carrière om te Zoenen’. Ik vertel je hierin precies welke weg je bewandelt om een loopbaan te creëren waar je energie van krijgt en je van betekenis voelt.

Direct aan de slag? Download mijn gratis e-book

Vaak lukt het je zelf niet omdat je

  • in je eigen bekende patronen blijft ronddraaien. Het is lastig om met een frisse blik naar jezelf te kijken, tenzij iemand je de juiste vragen stelt..
  • van allerlei kanten goedbedoelde adviezen krijgt die je nog verder verwarren. Jouw carrière moet vanuit jezelf komen. Daarom laat ik je echt je eigen plan maken.
  • jouw kwaliteiten niet bijzonder vindt, maar vanzelfsprekend. Lastig om dan te ontdekken waar je goed in bent en interessant voor een werkgever of opdrachtgever..
  • demotiverende verhalen om je heen hoort. Blijf dan maar eens creatief.. Het is belangrijk dat je leert je daarvoor af te schermen (en inspirerende verhalen op te zoeken..).

Op een goede manier aan de slag gaan met het creëren van jouw Carrière om te Zoenen vraagt om een van-binnen-naar-buiten aanpak. Eén die je eerst laat inzoomen op jouw wensen en (verborgen) mogelijkheden en je daarna de vertaling laat maken naar je ideale werkomgeving.

In mijn 33 pagina’s tellend ebook laat ik je zien wat er voor nodig is om een loopbaan te creëren waarin je perfect op je plek zit: een carrière waarin jij kunt stralen met al het moois wat je in huis hebt. Meld je vandaag nog aan en laat je op goede ideeën brengen!

Download mijn gratis e-book

Dit kun je verwachten

✓ een goede uitleg over hoe je tot jouw carrière om te zoenen komt

✓ opdrachten en verhalen die je gedachten prikkelen en je anders laten denken over je kunnen en willen

✓ een duidelijk beeld van de aanvullende informatie en zelfkennis die je nog wilt verzamelen om je switch te kunnen maken

✓ een levendige demo over hoe ik denk en werk – een bijzondere kennismaking zeg maar..

Dit ebook kun je zien als een goede opstap voor het coachprogramma LoopbaanSWITCH.

Lees meer over de LoopbaanSWITCH
Kennismakingsgesprek inplannen?

Ervaring van een klant

“Onze gesprekken waren open, eerlijk, ontspannen, vrolijk, vol van positiviteit, soms ook confronterend maar o zo verhelderend. Ik heb ontzettend veel geleerd over mijzelf. Had niet gedacht dat ik het zo leuk zo vinden om dit allemaal te ontdekken. Een ontdekkingstocht naar mijn eigen “ik”.
Ik heb nu veel meer inzicht in wie ik ben, wat ik goed kan en wat ik wil. Ik heb stof tot nadenken gekregen en een prikkel om in actie te komen. Plus vertrouwen door te weten waar mijn kwaliteiten liggen.”

HettySociaal werker WMO
Lees meer ervaringen

Met veel plezier o.a. gewerkt voor en met

Leg je vraag aan me voor

Wil je weten of en hoe ik jou verder op weg kan helpen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik trek graag een uur voor je uit waarin we samen onderzoeken wat je vraag of behoefte is en welke oplossing daar het beste bij aansluit.

LoopbaanIMPULS

Esther Esselbrugge

Luzernevlinder 58
7943 TE Meppel

M: 06 146 36 766
E: esther@loopbaanimpuls.com

Privacyverklaring

Aangesloten bij