Skip to main content

Wat mijn klanten zeggen

Zo hebben mijn oud-cliënten mijn aanpak en persoontje ervaren

Al tijdens het eerste telefoongesprek voelde ik een klik met Esther. Wat ik heel belangrijk vond in de keuze voor een coach was iemand die mij kon helpen structuur aan te brengen en de feiten nauwkeurig in kaart te brengen. Kortom, iemand die mij kon helpen en aanvullen op de vaardigheden die ik van nature minder gemakkelijk kan inzetten.
De sfeer tijdens onze gesprekken was veilig en ontspannen. Je wordt door Esther vanaf minuut 1 uitgenodigd om je verhaal te vertellen. Het proces van zelfonderzoek (jouw innerlijke groeiproces) wordt niet strak gestuurd en mag in het gesprek ontstaan. Dit maakt dat alles bespreekbaar is en in mijn geval dat ik gedragspatronen (talenten en valkuilen) vanuit meerdere perspectieven heb kunnen verkennen. Thuis kon ik met de opdrachten uit het werkboek de verdieping verder opzoeken om dat vervolgens weer in te brengen in het volgende gesprek. Het was echt een reis die we samen hebben gemaakt; wat een inzichten en potentieel is aangeboord tijdens deze periode! De coaching heeft mij geholpen om keuzes te maken in mijn werk en ik ben mij nu nog bewuster van mijn talenten en van mijn persoonlijk rendement. Dat is goud waard en gun ik iedereen!

Janet, strategisch adviseur samenwerken

De insteek om uit te gaan van je talenten en sterke punten voelt heel prettig. Ik heb echt input en handvatten om hier verder mee aan de slag te gaan. Ik heb de gesprekken met jou als inspirerend, verhelderend én gezellig ervaren, dus dank daarvoor!

Paulette, adviseur/onderzoeker

Ik vond het fijn om in een professionele omgeving mijn 5 talenten te bespreken, te verkennen en te begrijpen. Het zorgt niet alleen voor meer bewust zijn van je talenten, maar geeft je ook praktische handvatten om deze verder te ontwikkelen en een visie op het samenwerken met collega's en ketenpartners.

Bram, gebiedsmanager veiligheid

Ik was al een tijdje zoekende naar waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en waar ik van geactiveerd word. Mijn werkgever gaf me de mogelijkheid om hiermee naar een coach te gaan en ik kwam bij Esther terecht. Esther is een professionele, vrolijke en positieve coach. Ze zet je aan tot nadenken en legt duidelijk uit wat er met je gebeurt. Ze heeft een gestructureerde manier van werken maar wijkt daar ook makkelijk van af wanneer ze merkt dat een bepaald onderwerp meer aandacht nodig heeft.
Aan het einde van het traject wist ik wat mijn talenten zijn, hoe ik deze kan inzetten en welke richting ik op wil voor wat betreft mijn loopbaan. Ik ben met mijn werkgever in gesprek om een opleiding te volgen in de richting die ik op wil. Heel dankbaar dat Esther me hiermee heeft geholpen!

Harm Pieter, teamleider

Het traject heeft mij mooie en bruikbare inzichten gegeven. Mijn top-5 talenten bestaat uit alleen maar relatie bouwende talenten. Nu ik snap welke sterke punten dat met zich meebrengt, waar ik me niet bewust van was, kan ik hier beter op inspelen en deze talenten benutten. Het voelt nu als kracht en dat deed het niet. Het geeft mij nu energie en de mensen om me heen ook. Een win-win situatie, puur door je te verdiepen in je talenten.

Natasja, secretaresse

"Dit is niet wat ik wilde” waren mijn gedachtes al een aantal maanden op mijn werk. “Wat wil ik dan wel?” Via mijn zusje kwam ik in contact met Esther. Na een intakegesprek kwam ik met een heel positief en blij gevoel thuis. “Ik bezit kwaliteiten waar mensen op zitten te wachten”. Met haar wil ik vaker praten was mijn reactie!

Wat bijzonder om te ervaren dat het heel fijn is om over je diepste gevoelens, dromen en verlangens te praten met iemand die je net één keer eerder hebt gesproken. Wat mij echt is bijgebleven is dat alles altijd positief bekeken werd. Iedereen is anders, maar iedereen heeft kwaliteiten. De vraag is wat doe je ermee? Door de gesprekken met Esther ben ik steeds beter gaan zien waar ik nu eigenlijk blij van word en waar ik sterk in ben.

Het doel voor dit traject; mijn kwaliteiten en vaardigheden kennen en erkennen, is dan ook behaald. Door de gesprekken heb ik mezelf gedwongen om na te denken over mijn ambities/ plannen waar ik normaal geen tijd voor neem. Het begin is er in ieder geval. Dank daarvoor Esther!

Meike, leerkracht basisschool

Esther legt heel goed uit via de positieve weg wat je talenten zijn en hoe je die positief kunt presenteren aan een werkgever. Ze heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven over wat mijn sterke punten zijn en hoe ik het kan inzetten tijdens (bijvoorbeeld) een sollicitatiegesprek.

Ik heb nooit precies geweten welke richting ik op moet kijken en wat precies bij mij past en door het traject bij LoopbaanImpuls ben ik daar achtergekomen. Ook heb ik vorige week al een sollicitatiegesprek gehad in die richting.

Ik vond het erg spannend aan het begin van de samenwerking dat het niet allemaal te “zweverig” zou worden voor mij aangezien ikzelf wel een vrij nuchter persoon ben maar na een paar sessies begon alle puzzelstukjes bij elkaar te komen en werd het allemaal duidelijk voor mij.

Sjanien, receptioniste

Ik haalde weinig voldoening uit de rol waarin ik terecht was gekomen. Ik zocht hulp bij het ontdekken hoe ik mijn patroon kon doorbreken en waar ik voldoening uit haal.

Esther had tijdens een prettige afwisseling tussen luisteren en adviezen geven. Ik denk regelmatig terug aan haar - out of the box - voorbeelden en inzichten. Ze is ontzettend positief, open en haar goede voorbereidingen op de gesprekken gaven mij het gevoel dat ik serieus genomen werd. Ik heb veel over mijzelf geleerd; waarom ik van bepaalde taken veel energie krijg, van welke mensen ik energie krijg (en waarom).

Waarbij ik een half jaar geleden absoluut niet wist wat ik nu zou doen, heb ik door het aangeven van mijn grenzen het komende jaar een heel mooie functie waar ik in mag gaan werken. Een functie waar ik blij van word en energie van krijg!

Lynde, intern begeleider

Ik ben Esther ontzettend dankbaar. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Ze straalt oprechtheid uit, ik voelde dat ze me wilde helpen. Ze heeft een natuurlijk talent om mensen te doorgronden. Onbevooroordeeld, met een open blik. Haar positieve energie is heerlijk, ze haalt daarmee het beste in je naar boven en heeft een goede invloed op je zelfvertrouwen. Ze heeft het vermogen om de juiste verbindingen te leggen in alles wat je zegt. Samen ontdek je zo in welke richting jij jouw talenten en kwaliteiten beter zou kunnen inzetten. Ze is heerlijk nuchter: geen poespas, maar eerlijke, fijne en (als je dat wilt) diepgaande gesprekken. Tenslotte weet ze je met tips over de arbeidsmarkt concrete voorbeelden en adviezen te geven. Ik ben erg blij dat ik haar als coach gekozen heb.

Jorien, communicatiemedewerker

Niet lekker zitten in je functie of team doet iets met het plezier hebben in je werk, je output en uiteindelijk iets met je zelfvertrouwen (in elk geval met dat van mij). Dit heeft me doen besluiten om aan het einde van 2020 mijn baan op te zeggen. En dan weet je dat je hulp nodig hebt om duidelijk te krijgen waar ook alweer je sterke punten en talenten liggen, waar je‘ vroeger’ in je werk blij van werd, waar je energie van kreeg, waar je toegevoegde waarde leverde maar vooral hoe hier praktisch ‘ handen en voeten’ aan te geven.
Esther was meteen ‘top of mind’ gezien de positieve ervaringen die vrienden en familie hebben in diverse trajecten die ze bij Esther gevolgd hebben.
Vanaf de intake voelde het goed en wist ik dat het traject me datgene zou brengen waar ik naar op zoek was. Esther geeft energie, spiegelt, stelt de juiste vragen en wat ik vooral heel sterk en fijn vond is dat ze de juiste woorden kan geven aan hetgeen jij voelt dan wel wil zeggen maar niet echt goed kunt duiden. Waar ik vooral erg blij mee ben is dat Esther me geleerd heeft kritisch te kijken naar de inhoud van de functie, gevraagde competenties, vaardigheden en de cultuur bij een bedrijf. Hierdoor heb ik in de afgelopen maanden vacatures, waar ik normaal gesproken meteen op zou reageren, naast me neergelegd, op zoek naar de ‘perfect’ passende functie en ik denk dat ik deze, na 5 maanden (onder)zoeken heb gevonden!

Ik gun iedereen een traject bij Esther!

Chantal, lead operations & maintenance

Met veel plezier o.a. gewerkt voor en met

Leg je vraag aan me voor

Wil je weten of en hoe ik jou verder op weg kan helpen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik trek graag een uur voor je uit waarin we samen onderzoeken wat je vraag of behoefte is en welke oplossing daar het beste bij aansluit.

LoopbaanIMPULS

Esther Esselbrugge

Luzernevlinder 58
7943 TE Meppel

M: 06 146 36 766
E: esther@loopbaanimpuls.com

Privacyverklaring

Aangesloten bij